För företag – stöd Indiens barn och ungdomar

Var med och förändra situationen för utsatta grupper i Indien. Via Intacts Vänner finns möjligheten att stödja flickors utbildning och skolgången för barn med intellektuella funktionsnedsättningar (IF), och på så sätt bidra till ett mer självständigt och värdigt liv. Många områden behöver ert stöd, och vi har satt ihop några paket som gör det lättare att stötta Intacts arbete för Indiens barn och ungdomar.

Ett års skolgång för 10 flickor

Stöd 10 flickors skolgång under ett år och öka förutsättningar för positiv samhällsförändring. Med fler utbildade kvinnor stärks deras position i samhället och det är mer troligt att nästa generation flickor får gå i skolan.

15 000 kr

Läs mer om flickors skolgång

En lärarlön i ett år

En lärare kan förändra livet och framtiden för många barn under ett år. Hjälp Intact tillsätta fler välbetalda lärartjänster i bergsbyn Vellimalai som etablerats för att barn från vad man i Indien benämner ’tribal’-befolkningen ska få likvärdig utbildning som stadsbarn.

25 000 kr

Läs mer om lärarlönerna

Hälsokit som räddar liv

Fattiga människor har ofta begränsad tillgång till hälsovård och mediciner. Genom att ge hälsokit kan de få tillgång till grundläggande mediciner och förnödenheter som kan hjälpa dem att hantera vanliga sjukdomar och hälsoproblem.

10 000 kr

Läs mer om våra hälsokit

Sprid glädje med tillgänglighetsanpassad lekplats

Sprid glädje och utveckling med tillgänglighetsanpassad lekplats! Lek och rörelse har stor betydelse för den fysiska och psykiska utvecklingen, såväl som för motoriken, balansen och känslan av tillhörighet. Var med och bidra till en välbehövd och tillgänglighetsanpassad lekplats för barn med olika funktionsvariationer i Indien.

12 500 kr

Läs mer om lekplatsen

Har du en idé för ett annat sponsorskap?

Hör av dig!

Vill ditt företag bidra till något specifikt som passar ert CSR-fokus? Flickors utbildning, en specialanpassad lekplats, solceller, datorer, hållbarhet eller något annat som är viktigt för er, hör av er så pratar vi vidare.

Det här är uppgifterna vi behöver av dig:

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.