Lärare pekar på svarta tavlan

En lärarlön i ett år

En lärare kan förändra livet och framtiden för många barn. Hjälp Intact tillsätta fler välbetalda lärartjänster i bergsbyn Vellimalai som etablerats för att barn från stambefolkningen ska få likvärdig utbildning som stadsbarn.

Viktigt steg i att främja global utbildning och utveckling

Att bidra till lärarlöner kan ha många positiva konsekvenser:

  1. Utbildningskvalitet: Bra lärarlöner hjälper Intacts skola i Vellimalai locka till sig och behålla kvalificerade och kompetenta lärare för att kunna hålla en hög utbildningskvalitet.
  2. Motiverade lärare: Bra löner minskar risken för att lärarna i bergsbyn söker sig till storstäderna.
  3. Minskad social ojämlikhet: Bra lärarlöner ger bättre tillgång till utbildning vilket hjälper till att minska sociala och ekonomiska klyftor i samhället och ge barn från stambefolking samma förutsättningar som barn från städer.
  4. Hälsa och välfärd: Genom att investera i lärarlöner och förbättra utbildningskvaliteten kan man bidra till en sundare och mer välmående stambefolkning även i svårtillgängliga områden.

Hjälp Intact se till att det är kompetenta och motiverade lärare som undervisar barnen på skolan i Vellimalai som ger barn från bergsområdet samma tillgång som barn i städerna till bra utbildning.

En lärarlön i ett år

Säkerställ en lärarlön i ett helt år eller bidra med valfritt belopp och skapa möjligheten för barn i Indien att få en riktig skolgång. Vill ni hellre betala med faktura mail intactsvanner@gmail.com.

Gåvokort skickar vi gärna ut på begäran!

25 000 kr

Donera redan idag!