Publicerad: 27 juni 2023

Joshua brinner för dans

Här har vi Joshua, som kom till ISS 2013 med beteendeproblem och intellektuella funktionsnedsättningar.

Joshuas äldre bror, Jone, färdighetstränas också på skolan. Deras familj har genomlidit en svår tid sedan de förlorade sin pappa i en tragisk trafikolycka när bröderna var små. Trots denna förlust har deras mamma kämpat för att ge dem en bättre framtid. Hon arbetade tidigare som vårdare på Intact Special Schools internat, men för fem år sedan fick hon en möjlighet att börja på ett regeringsdrivet Courtyard-shelter.

Sedan Joshua började på Intact Special School har han gjort enorma framsteg. Nu är han 14 år gammal och studerar i Primary Senior-klassen samtidigt som han bor på skolans internat. Joshua har inte bara jobbat med sina personliga utmaningar utan också funnit en passion för att stödja andra. Joshua ägnar sig åt att hjälpa yngre elever med deras dagliga behov och ger särskilt stöd åt dem som behöver hjälpmedel för rörelse. Hans medkänsla och engagemang lyser som ett föredöme för sina kamrater.

Dessutom är dans något som verkligen får Joshuas hjärta att klappa. Hans talang och entusiasm för dansen har placerat honom som huvudartist under skolans firanden. Joshuas utveckling är en källa till stolthet och glädje för oss alla på skolan.

Bli fadder till ett barn i ISS

2 400 kr/år

Det här går pengarna till

Som fadder för Intact Special School finansierar du undervisning och uppehälle för ett barn på skolan. Dessutom täcker pengarna kläder, sjukvård, mat, och träning, oavsett om detta är sjukgymnastik, yogaövningar, simning eller ridterapi.

Donera direkt med Stripe: