Stöd oss

Idag har Intacts Vänner cirka 350 medlemmar, men behovet är stort och vi vill bli fler! Läs mer om hur du kan stödja oss och därmed utsatta personer i Indien.

Bli medlem

Ditt medlemsskap är avgörande för att vi ska kunna fortsätta stödja Intacts verksamhet till förmån för utsatta barn och familjer i Indien.

200 kr/år

Bli medlem

Bli fadder

Intact Special School är en skola för barn med intellektuell funktionsnedsättning. Fadderavgiften går oavkortat till undervisning, terapi, mat och sjukvård.

2 400 kr/år

Läs mer om fadderskap

Skolgång för en flicka

Genom att stödja en flickas skolgång stärker du hennes framtida möjligheter och bidrar till hennes självständighet.

1 500 kr/år

Läs mer om utbildning för flickor

Ge en gåva

Utöver att stötta något av Intacts initiativ kan du alltid skänka en valfri gåva så ser vi till att den hamnar där det finns stört just nu. Gör en insättning via Swish eller plusgiro.

SWISH:
123 901 13 13
PLUSGIRO:
90 11 31-3

Res som volontär

Bli volontär hos Intact och upplev Indien. Du bor till självkostnadspris och i utbyte vill vi att du är på plats i minst 3 månader.

 

Läs mer och fyll i din ansökan här

Köp ett gåvokort

Letar du efter en meningsfull gåva! Köp ett gåvokort som bidrar till att bland annat barn med intellektuella funktionsnedsättningar får en bra skolgång och unga flickor får en utbildning. Du får ett fint gåvokort att ge till någon du tycker om.

 

Så här blir korten dina

Sätt in valfritt belopp på postgironumret nedan eller Swisha din gåva. OBS! Var noga med att märka inbetalningen med ”Gåvokort” så vi vet vad insättningen avser.

Sedan väljer du mellan att:

1. Öppna pdf:en här och skriva ut själv

2. Skicka din adress till oss på intactsvanner@gmail.com och be oss skicka ett tryckt kort till dig.